Alternatieven (copyright Gamma en Karwei)
0

Alternatieven voor Early Dew

De kleur Early Dew is helaas van een wat duurdere bouwmarkt verf.  Wil je deze niet, vind je hem te duur of wil je hem gebruiken in de keuken?  Er zijn ook alternatieven voor Early Dew.

Flexa heeft ook schrobbare verf, de “Flexa expert” kwaliteit. Deze kwaliteit is niet te mengen  in Early Dew. Voor bijvoorbeeld een keuken of een kinderkamer is er een kleur die er iets op lijkt maar wat grijzer is, Kiezelgroen. Die is wel schrobbaar.

 

Alternatieven voor Early Dew (copyright Gamma en Karwei)

De alternatieven voor Early Dew in goedkopere versies in het eigen merk van een bouwmarkt zijn:

De kleuren van Wood en Wall van Gamma, “True Taupe” en “Gentle Green”komen overeen. De Pale Jade green van de Noir en Blanc kleurenlijn van de Karwei ook. Beide kleuren zijn absoluut niet gelijk aan de Early Dew, maar je kunt er wel hetzelfde effect mee krijgen. Er zullen weinig mensen zijn, die deze kleur meteen een namaak-Early Dew vinden.

Exact dezelfde kleur als Early Dew is nergens ander te vinden, alleen bij de Flexa Creations, dus het is niet nodig om nog op zoek te gaan.

Wil je het helemaal zeker weten of deze kleur iets voor je is, probeer het uit met de Flexa Kleurtester, of neem contact op voor advies.