De kleur Early Dew van Flexa
9

Early Dew, een populaire kleur van Flexa

Op zoek naar een nieuwe kleur voor uw woning bij bouwmarkten, kom je snel Early Dew tegen. De kleur uit de Flexa creations lijn is heel populair, en je ziet hem ook vaak. De kleur is moeilijk te omschrijven, maar grijs-groen komt heel erg in de buurt.

Interieurstijlen

De kleur Early Dew is heel goed te combineren met verschillende interieurstijlen. In een interieur met veel wit geeft het diepte. In combinatie met zwarte of donkere meubels, geeft het juist frisheid. Het geeft ook een eigentijdsheid aan koloniale meubels, achter een donkerbruin kast krijg je echt iets nieuws. In combinatie met groene planten, de urban jungle trend, gaat de kleur ook heel goed. Het laat het groen van de planten ook meer leven. Bij planten zijn de Flexa Creations kleuren Camouflage Green en Oldtimer Rally soms een nog betere keuzen

Welke kleur past bij Early Dew?

In combinatie met andere kleuren is gewoon wit (echt wit) of zwart en grijs een goede optie. De kleur is ook goed te combineren met andere Flexa creations kleuren zoals Sandy Beach of Urban Taupe.

Interieurstijlen met Early Dew (copyright Flexa)

 

Alternatieven voor Early Dew

De kleur Early Dew is helaas van een wat duurdere bouwmarkt verf. Er zijn ook alternatieven in goedkopere versies in het eigen merk van een bouwmarkt.

Verder heeft Flexa ook schrobbare verf, de “Flexa expert” kwaliteit. Deze kwaliteit is niet te mengen  in Early Dew. Voor bijvoorbeeld een keuken of een kinderkamer is er een kleur die er iets op lijkt maar wat grijzer is, Kiezelgroen. Die is wel schrobbaar.

Alternatieven (copyright Gamma en Karwei)

De kleuren van Wood en Wall van Gamma, True Taupe en Gentle Green komen ook overeen. De Pale Jade green van de Noir en Blanc kleurenlijn van de Karwei ook. Beide kleuren zijn absoluut niet gelijk aan de Early Dew, maar je kunt er wel hetzelfde effect mee krijgen.

Exact dezelfde kleur als Early Dew is nergens ander te vinden, alleen bij de Flexa Creations, dus het is niet nodig om nog op zoek te gaan.

Wil je het helemaal zeker weten of deze kleur iets voor je is, probeer het uit met de Flexa Kleurtester, of neem contact op voor advies.

 

 

Copyright van de foto’s bij Flexa, Karwei en Gamma.

9 thoughts on “Early Dew, een populaire kleur van Flexa”

  1. Precies op het juiste moment….geen toeval! Gaan de kamer van onze jongste aanpakken en de muur kan wel een nieuwe kleur gebruiken. Goed omschreven ook hoe de kleur het doet bij verschillende interieurs.

  2. Dat komt goed uit! Ik ga binnenkort verhuizen. Nu weet ik meteen in welke kleur ik een muur wil verven.

Comments are closed.