Flexa kleurtester
0

Flexa kleurtester

Afgelopen zaterdag heb ik als Flexa stylist kleuradvies geven bij de Karwei in Hulst. Daar kreeg ik ook de gelegenheid om de Flexa kleurtester uit te proberen, en te laten zien aan geïnteresseerden.

Als je nu de Flexa kleurtester koopt, krijg je de aankoopprijs terug, als je daarna een blik verf koopt. Klik hier voor meer informatie.

Kleurtester: geld terug

 

Welke kleuren zijn er eigenlijk?

De Flexa kleurtester is er in de kleuren van Flexa creations en in de kleur van het jaar Okergoud. De Creations kleuren zijn hedendaagse kleuren, maar voor elk wat wils. De prachtige rustige kleuren zoals Cotton Flower, Sandy Beach en Urban Taupe. De kleur Early Dew, een rustige grijs-groene kleur is een heel gewilde kleur die heel goed staat bij wit, maar ook hout en grijs. Uw grijze bank voor een muur in de kleur Early Dew staat geweldig.

Voor de slaapkamer zijn er diep donkere kleuren beschikbaar, dat is echt mijn favouriet voor een slaapkamer. Denk hierbij aan kleuren als Pure Cacao, Oldtimer Rally, Industrial Grey en Dazling night. De kleur Royal Intrigue, een diepe donker paarse kleur, zit op de muur in mijn slaapkamer.

Flexa creations is leverbaar in muurverf en in houtverf. De muurverf kan zijde mat of extra mat zijn. De houtverf kan hoogglans, zijdglans en mat zijn.  Er is zelfs schoolbordverf!

Kleurtester open

Hoe gebruik je de Flexa kleurtester?

Om de kleurtester te gebruiken, haal je het dopje er vanaf, en het sluitzegel. Als je zachtjes in de tester knijpt komt er een beetje verf uit. Zet de roller er weer op, en je kunt ongeveer een halve vierkant meter verven.
Je kunt de tester ook weer afsluiten door het sluitzegel er weer overheen te plakken en het rollertje schoon te maken. Handig, dan kun je de kleur op verschillende plaatsen testen.

Heb je nu op je muur een heel donkere kleur getest, bijvoorbeeld deze Dazling Night, en je besluit toch voor een hele lichte kleur te gaan, houd er dan wel rekening mee dat je over het stukje meerdere keren heen moet schilderen. Begin met schilderen over het donkere stukje, en verf vervolgens de rest van de muur. Neem steeds het stukje mee, en eindig er ook mee. In dat geval moet het goedkomen.

Wil je meer weten, of wil je een kleuradvies, neem dan contact op.