Vastgoedstyling woning te koop
0

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

U bent al helemaal vol van uw nieuwe huis, uw nieuwe plek, u weet al precies hoe dat ingericht gaat worden, wat er mooi aan is en wat eraan veranderd moet worden. Nu nog het oude huis verkopen!
Een huis verkopen doet u niet vaak in uw leven. Misschien nu zelfs voor het eerst. Wanneer wordt het verkocht? Welke prijs krijg ik ervoor? Vastgoedstyling is dan belangrijk, en April Consultancy helpt u daarbij.

De eerste indruk is het belangrijkst. Dat geldt niet alleen voor mensen, ook uw huis valt sneller in de smaak bij een goede presentatie.

April Consultancy adviseert u over hoe u uw woning net dat beetje aantrekkelijker maakt. Zodat u het publiek vindt, dat bij uw woning past. Vastgoedstyling, de styling van uw woning.
Met ons advies op maat kunt u meteen de belangrijke zaken in uw woning aanpassen. En als u daarbij hulp nodig heeft, kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste schilder, stukadoor, hovenier of wie er maar nodig is.

Wij bieden ook extra diensten aan zoals promoten van uw woning op sociale media of digitale restyling

Of u nu persoonlijk met een makelaar, of zelfstandig via een internetmakelaar aan het verkopen bent, uw woning moet er goed uitzien.

De kosten van vastgoedstyling zijn minder dan de eerste prijsverlaging van uw woning! Vastgoedstyling loont dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.