fotobehang in een keuken
0

Nieuwe mogelijkheden met fotobehang

De meeste woningen hebben de laatste jaren allemaal glad gestuukte muren gekregen. Voor de levendigheid krijgt één muurtje een bepaalde kleur, maar verder blijft het simpel, strak en glad. Er is een nieuwe mogelijkheid voor dat ene muurtje, namelijk behang, of specifieker fotobehang.

Met een behang kun je meteen een andere sfeer geven aan een kamer. Fotobehang levert helemaal een speciale sfeer op. De foto bij dit artikel is van photowall . Deze foto geeft meteen een goed beeld wat fotobehang kan doen in bijvoorbeeld een keuken.

Niet alleen voor de woonkamer en keuken, maar zeker slaapkamers kunnen bijzonder rustgevend worden, als er een foto van een zee, van bossen of een andere natuur- en landschappen foto geplaatst wordt.

Aan de slag

Het is best een werkje om te behangen, maar als je het een keer gedaan hebt, gaan de tweede keer veel makkelijker.

Als je het nog te spannend en definitief vind, om een muur te behangen, kun je ook een plank mdf / multiplex kopen en daarop behangen. Die plank zet je voor de muur, bijvoorbeeld achter het hoofdeinde van je bed, of achter je bank, en het is minder definitief dan echt behangen. fotobehang op een plank.

Fotobehang kopen

Van duur tot goedkoop, er zijn een heleboel mogelijkheden om fotobehang te kopen. Bijvoorbeeld bij bouwmarkt Karwei is een uitgebreide collectie van industriële behangen, zodat je muur opeens op beton of baksteen lijkt. Ook bij de Gamma is veel in het goedkopere genre te vinden.

Fotobehang voorbeelden van Eiffinger

Wat duurder is bijvoorbeeld Eiffinger. Zij hebben een prachtige collectie waar de bovenstaande foto’s uit komen. In verschillende stijlen, retro, bloemen, of een uitzicht op de zee.

Bij Repro behang is een geweldige collectie van het Rijksmuseum. De schilderijen die je daar ziet in je eigen woonkamer als behang is prachtig.

De collectie van onszelf bevat heel mooi behang rollen, zeker voor op kinderkamers, en er zitten ook wat fotobehang tussen.

Bij muurmeesters kun je reproducties kopen van heel brekende schilderijen.

Bekijk nog meer voorbeelden van de kleur fotobehang in het interieur in mijn pinterest-board.