Ik ben nu ook te vinden opDSGNCheck
0

Ik ben nu ook te vinden op DSGNCheck.nl

Ben je op zoek naar een goede interieurstylist, die bij je past en die jouw smaak heeft? Dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Op het nieuwe platform DSGNCheck  zoek de interieurstylist die bij je past en kom direct met elkaar in contact. Alleen interieurstylisten zoals ik, met een geldige KvK-inschrijving zijn aangesloten.

Bij DSGNCheck kun je kiezen uit 3 verschillende interieuradviezen, tegen verschillende prijzen. Of ontvang advies op maat.

  • € 195 – Stijlvol interieuradvies

    Interieuradvies met stijl. De interieurstylist komt bij je langs, adviseert en zorgt voor sfeer in huis, want grote veranderingen zitten soms in een klein pakketje. Met dit pakket krijg je interieuradvies over waar en welke accessoires de uitstraling van jouw huis compleet kunnen veranderen. Laat je verassen en inspireren door de laatste interieurtrends op het gebied van accessoires.

  • € 345 – Premium interieuradvies

    Interieuradvies op maat. Ontvang een interieurstylist naar keuze bij je thuis en krijg het interieuradvies dat bij je past en bespreek in een persoonlijk gesprek wat je nodig hebt en kies een meubel- en stijlplan of kleur- en materiaalplan.

  • € 495 – Excellent interieuradvies

    Een compleet interieuradvies. De interieurstylist komt bij je langs en maakt een volledig plan voor je huis. Dit pakket heeft het allemaal, van meubel tot kleuradvies. De stylist komt bij je langs, en maakt een uitgewerkt plan met aanbevelingen op basis van jouw stijl. Laat je verassen door de mogelijkheden die er zijn om je huis een compleet andere uitstraling te geven.

De interieurstylist naar keuze geeft persoonlijk interieuradvies aan huis en handige tips&tricks, daarbij wordt altijd een stijlplan opgeleverd.

Bij een excellent interieuradvies levert de stylist een meubelplan en een kleur- en materiaalplan op en bij een premium interieuradvies kunt u kiezen uit één van beiden plannen.

dsgncheck interieurvoorbeeld

U kunt interieurstylisten kiezen die gespecialiseerd zijn in verschillende stijlen, zoals landelijk, natuurlijk, klassiek, industrieel, scandinavisch, vintage of minimalistisch, daardoor is er altijd een stylist te vinden die bij uw smaak past.

Kijk ook naar mijn tips voor een wit interieur.