Over mijzelf Marlies Quaadgras
0

Over mijzelf

 

Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in de IT in het bedrijfsleven als Projectleider, Database ontwerper en Software ontwikkelaar heb ik me in 2011 gevestigd als zelfstandig ondernemer, en van mijn passie mijn beroep gemaakt. Voor mijzelf was dit een grote stap.
Tijdens de periode in het bedrijfsleven heb ik vaak databases ontworpen en software vanaf de basis ontwikkeld. Creëren vanuit het niets. Daarbij wordt een groot beroep op creativiteit gedaan. Ook organisatietalent, overtuiging- en planningsvaardigheden spelen een belangrijke rol.
Deze eigenschappen komen mij nu van pas bij in mijn bedrijf.

Opleidingen

Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd over interieurarchitectuur en vastgoedstyling om zich op deze ommezwaai voor te bereiden.
Ik ben LNV gecertificeerd verkoopstyliste en heb twee opleidingen, te weten vastgoedstyling en interieur fotografie gevolgd bij de Styling Concepts group. Ik heb bij de NIA academie cursussen en workshops gevolgd om mijn professionaliteit te verbeteren, waaronder: tekenen met Sketchup en Interieurtextiel.  
Bij Histor en bij Flexa heb ik workshops kleuradvies gevolgd, zodat ik effectieve kleuradviezen in grote bouwmarkten kan geven.
Ik ben een gecertificeerd SieMatic Stylist en mag mezelf zo noemen na een intensieve opleiding aan de SieMatic Keukenacademie.

Via mijn webshop QuBaWoonwinkel verkoop ik zelfgebreide kussens en plaids, en prachtige kussenhoesjes, sierkussens, plaids en spreien.

 

Aangesloten bij:

Lid van BNS-Crisp

Gecertificeerd SieMatic Stylist

Aangesloten bij Stijlbon

Aangesloten bij WOW Women on the Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.