Gecertificeerd SieMatic Stylist
0

SieMatic stylist

SieMatic Stylist keuken ontwerp

Als SieMatic Stylist maak ik uw keuken mooier, praktischer, creatiever, leuker en buitengewoner.

Vanaf het begin kan ik u adviseren en begeleiden bij uw oriëntatie, het afwegen van wensen en mogelijkheden en het maken van de juiste keuzes. Door mijn kennis en ervaring op gebied van sfeer, styling en inrichting van het totale interieur maak ik u bewust van wat er allemaal kan.

Ik denk met u mee en zorg voor meer ideeën voor de keuken als onderdeel van uw totale interieur.
Al tijdens de gesprekken maak ik schetsen zodat u ideeën en mogelijkheden beter kunt beoordelen. Er komt veel kijken bij het kopen van een keuken. Ik denk aan alles wat u zou kunnen vergeten.
Als u weinig tijd heeft, kan ik u veel tijd besparen.
Uw keuken wordt niet duurder, wel mooier, praktischer, creatiever, leuker en buitengewoner. In de stijl van uw interieur, passend bij uw stijl van leven.

Gratis kennismakingsgesprek bij u thuis

Tijdens ons eerste gesprek maken we met elkaar kennis, maar we praten uiteraard vooral over uw keukenplannen, uw wensen en ideeën.
Ik meet de keukenruimte exact op om daar een tekening van te maken.
Omdat de keuken onderdeel is van uw woning bespreken we ook de stijl en sfeer van uw totale interieur en hoe we dat mooi kunnen combineren met de verdere inrichting van de keukenruimte, zoals wanden, vloer, schilderwerk, stoffering en meubilering.
Als het ‘klikt’ maken we heldere afspraken over wat u mij wilt laten doen en wat dat kost.

Ik ben opgeleid aan de SieMatic Keukenacademie, bekroond met het certificaat ‘SieMatic Stylist’.